باسکول به ترازویی گفته میشود که وزنهای بالاتر از ۷۰ کیلوگرم را توزین میکند.
به گزارش بنابر اعلام تجهیزات، باسکولها به لحاظ سیستم عملکرد و نوع کارکردشان به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. این وسایل پرکاربرد بر اساس سیستم عملکرد به دو دسته تقسیم می شوند: دیجیتال و قپان باسکول قپان عبارت است از: به باسکولهای سنگی قدیمی گفته میشود که به صورت دستی کار میکردند و نه تنها کار کردن با آن بسیار سخت بود بلکه میزان دقت آن نیز پایین بود و درصد خطای آنها در برخی مواقع تا چند کیلوگرم بود. نام دیگر باسکول قپان باسکول مکانیکی و یا باسکول دستی است و به این نامها نیز شناخته شده است. باسکول دیجیتال عبارت است از: باسکولهای امروزی که سازوکار آنها هوشمندانه است و با کمک جریان برق کار میکنند. سنسورهای هوشمند این نوع از باسکولها به شما اجازه میدهد تا اوزان بیش از یک تن را با خطای کمتر از یک کیلوگرم محاسبه کنید و کار خود را با دقت بیشتری انجام دهید به همین دلیل اگر شما صاحب کسب و کاری هستید که دقت کار برای شما خیلی مهم است، خرید باسکول دیجیتالی را برای شما پیشنهاد میکنیم. تنها مزیت باسکول قپان نسبت به باسکول دیجیتال این است که راهاندازی آن نیازمند هیچ انرژی نیست و به راحتی میشود با آن کار کرد در مقابل باسکول دیجیتال شاید برای راهاندازی نیازمند انرژی الکتریسیته باشد ولی مزایای زیادی نسبت به باسکول دستی دارد.
مشخصات باسکول 20 تنی
این باسکول نیز به باسکول 6 متری معروف است و از آن برای توزین وزن ماشین هایی چون خاور استفاده می شود. به باسکول خاورکش نیز معروف است. این باسکول به دو صورت اجرا می شود: هم به صورت برجسته و هم به صورت داخل گود قابل اجرا می باشد و آهن را به صورت تمام فلز تولید می کنند که در صورت در خواست مشتری به صورت بتنی نیز تولید می گردد. این باسکول ها به فوندانسیون احتیاج ندارند و سرعت نصب و راه اندازی این نوع باسکول بالا می باشد. قابل حمل و جا به جایی بوده ودر فضاهای کوچک نیز قابل نصب می باشد.
ابعاد باسکول 5 / 2 در 6
تعداد لودسل: تمام فلز( 4 عدد لودسل (با توجه به نوع نیاز از ظرفیت 10 تن یا 5 تن استفاده می شود.))
مشخصات باسکول 20 تن خاور کش درجه 1 جاده ای قطعاً به مواد و قطعات کاربردی در آن بستگی دارد.. باسکول 20 تن باسکول 5 متری، 6 متری و باسکول خاورکش نامیده می شود. ابعاد باسکول 20 تن، 2.5 در 5 یا 2.5 در6 متر است. پلتفرم آن معمولاً تمام فلزی است و نیاز به 4 لودسل یا حسگر وزنی هم دارد.
همانطور که میدانید مشخصات انواع باسکول های جاده ای با یکدیگر متفاوت هستند.
نصب، پیاده سازی و نحوه کار باسکول 20 تن
بعد از تهیه متریال فوق، کلیه قطعات و صفحه پلتفرم به محل نصب باسکول ارسال می گردد.
با تخلیه بار و نظارت های قبل و حین نصب، باسکول جانمایی شده و روشن به مشتری تحویل داده می گردد.
نحوه کار باسکول هم، همزمان با روشن کردن باسکول 20 تن به صاحب باسکول، آموزش داده می شود.
تمام این مراحل، پروسه اجرایی یک دستگاه باسکول جاده ای با هر ظرفیت وزنی می باشد.
در سرتاسر دنیا کمپانی های معتبر و نا معتبر زیادی هستند که در بخش های تولید باسکول فعالیت دارند. باسکول 20 تنی نوعی از ظرفیت باسکول دیجیتال است که فروشگاه تجهیزات پس از بررسی های مکرر در مورد سازندگان تعدادی از معتبرترین آنها را انتخاب و محصولاتشان را در فروشگاه برای فروش گذاشته است.
باسکول 20 تنی از جمله باسکول های پر توان در توزین شمرده می شود. باسکول 20 تنی نیز نمونه های آویز و تخت را شامل می شود که تنها انواع باسکول 20 تن به شمار می آیند. زمینه های استفاده از این باسکول ها کارخانه ها و بندرها و مراکز گمرکی خواهد بود. سایت تجهیزات 7 مدل از باسکول های 20 تن را در اختیار دارد که می توانید با مراجعه به جزییات هر کدام، آنها را با هم مقایسه کنید.